Два протеста пред парламента. На първия партия Възраждане иска  оставката на

...
Два протеста пред парламента. На първия партия Възраждане иска  оставката на
Коментари Харесай

Хаос пред парламента: Кипят 2 протеста, полицията се видя в чудо

Два митинга пред Народното събрание. На първия партия " Възраждане "  иска  оставката на държавното управление. На втория самостоятелни жители желаят Народното събрание да одобри решение за неутралитет на България в спора в Украйна. Пред постройката на Народно събрание има засилено полицейско наличие.

Автобуси докараха последователите на  " Възраждане "  за митинга пред постройката на Народното събрание. Сред тях има такива с изписан символ " Z " на гърбовете - " Z " е прокремълски знак на съветската война в Украйна.  " Възраждане " стачкуват, с цел да изразят позицията си, че България няма място във военния спор сред Украйна и Русия и не би трябвало да дава оръжие на Украйна. 

Според най-малката парламентарна група в 47-ото Народно събрание не би трябвало да разрешаваме на територията на България да се разполага НАТО-вска военна техника и бойци. Протестиращите упорстват и за незабавна оставка на Кирил Петков и на цялото държавно управление.

Към митинга се причислява и партия МИР, които приканват за неутралитет на България в спора с Украйна и също се афишират против даването на оръжия на страната ни. Очаква се митингът да продължи през целия ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР